det personliga trädgårdsföretaget i skåne

Några av våra värdegrunder som vi arbetar efter är att alltid gynna den biologiska mångfalden, hålla hög kompetens inom våra kunskapsområden och se till att våra kunder känner sig trygga och nöjda med

vårt arbete. 

Kontakta oss

Trädgårdsföretaget med stort engagemang.

Vi är det lilla företaget med stort engagemang och passion för trädgårdar och natur. Våra grundfilosofi är att alltid tänka på miljön både i stort och smått. Att alltid ge våra kunder de lilla extra i form av goda råd och handfast hjälp.

 

Hos oss kombinerar vi vår passion för trädgårdar med expertkunskap inom trädgårdsdesign/ trädgårdsarkitektur och olika trädgårdstjänster. Vår mission är att förvandla varje trädgård till en unik och trivsam plats där naturens skönhet och estetik kommer till sin rätt.

Med en gedigen bakgrund inom trädgårdsdesign och som erfarna trädgårdsarkitekter, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som speglar dina drömmar och visioner.

 

Vare sig du är ute efter att förnya din trädgård med en ny trädgårdsdesign, behöver professionella trädgårdstjänster för att underhålla din gröna oas, eller söker en trädgårdsarkitekt som kan förvandla din vision till verklighet, är vi här för att hjälpa dig. Vår expertis sträcker sig över

alla aspekter av trädgårdsskötsel, från plantering och beskärning till design och arkitektur.

 

Med bas i hjärtat av Skåne, har vi haft förmånen att arbeta med många kunder över hela regionen, och vi är stolta över att vara en del av den

gröna rörelsen och att vara med om att göra Skånes trädgårdar vackrare och lite vildare. Låt oss tillsammans skapa en trädgård som inte bara ser fantastisk ut, utan också gynnar den biologiska mångfalden och bidrar till en hållbar framtid.

 

GiersingLindén Trädgårdar – Ditt självklara val för professionella trädgårdstjänster i Skåne!

profilbild trädgårdsdesigner kisse Lindén

Trädgårdsdesigner

Kisse Lindén " Att vara trädgårdsdesigner är ett fantastiskt yrke som innebär att jag får använda min kreativitet när det gäller både färg och form. Men även min erfarenhet och kunskap om växter som var de trivs och hur växtmaterial kan kombineras för bästa resultat. I min trädgårdsgestaltning inspireras jag av den vilda naturen och vad den ger oss. Biologisk mångfald, ekosystemtjänter och resiliens är viktiga ledord för mig som trädgårdsarkitekt.

Det är ett yrke som innebär stort ansvar. Kunder ska alltid känna sig nöjda och känna att jag har fått ner deras drömmar och tankar om sin trädgård i mina ritningar. Jag har även ett stort ansvar inför naturen och vad en trädgård kan göra för vår miljö i ett större perspektivt. Det är en viktig aspekt när jag ritar trädgårdar!

Jag blir alltid lika glad när jag får förtroendet att göra trädgårdsritning till en ny trädgård!"

Jag är utbildad på Trädgårdsakademien men även inom konst och industriell design på Campus Helsingborg.

DACAPO Mariestad "Att bevara och återskapa natur" Utbildning med fokus på ekosystemtjänster och hur vi ska utforma våra utemiljöer i framtiden för att möta förändringar i vårt klimat med skyfall och längre torrperioder som resultat.

 

Läs mer om trädgårdsdesign....

bilod på trädgårdsmästare Johan Giersing

trädgårdsmästare

Johan Giersing " Det är fantastiskt att få skapa och göra fint i trädgårdar och när nöjda kunder uppskattar ens arbete ger det mig verklig glädje och energi. Tycker om att värna om vår natur, allt från att ge goda betingelser för de växter vi planterar till att skapa livsmiljöer för småkryp och fåglar."

Beskärning av träd görs med eftertanke och med hänsyn till växtsätt och vidare utveckling för trädet.

Vi arbetar mestadels med batteridrivan verktyg när vår handkraft inte räcker till för att göra så lite åverkan på vår miljö som möjligt. Vi arbetar med naturen och tittar alltid på vad som finns på platsen för att göra en bedöming hur anläggningsarbetet kan göras på bästa sätt. Att schakta bort och tillföra nytt substrat, som många gånger görs per automatik, vill vi gärna undvika.

Jag är utbildad på Kristanstad Högskola inom naturvård och är TCYK - certifierad/ Yrkesbevis inom beskärning och trädvård.

Förra året vidareutbildade jag mig på Gunnebo Slott och Trädgårdar inom skötsel , nyanläggning och restaurering av ängar som ytterligare ett led i vårt engagemang att jobba för den bilogiska mångfalden. 

 

 

Läs mer om våra trädgårdstjänster.....

profilbild trädgårdsarbetare Cornelia

Trädgårdsarbetare

Cornelia Ornofrei "Jag tycker verkligen om att vara ute och arbeta i våra kunders trädgårdar. Säsongens växlingar,det omväxlande arbetet inom trädgårdsskötsel och glada tacksamma kunder är en del av att det är så roligt. Det kan vara vår- och  höststädning, häckklippning, nyplantering eller kratta löv och rensa ogräs. "

Jag är uppvuxen i Rumänien där odling och trädgård är en del av vardagen för många. Så jag har en gedigen kunskap, byggd på lång erfarenhet, inom trädgård.

Tidigare arbetetade jag på Wändels kvalitetsperenner

 

 

Trädgårdsarbetare Viktoria

trädgårdsarbetare

Victoria Lagerholm  " Det känns så bra att få den praktiska kunskapen samtidigt som jag läser det teoretiska och jag gillar att vara utomhus och arbeta med kroppen." Läser till trädgårdsdesigner på Trädgårdsakademien på distans samtidigt som hon arbetar extra hos oss och på Flyinge Plantskola.

 

 

 

spontant från kunder !

Tack för trevligt besök och utförlig presentation. Vi tycker att du har fått med våra önskemål och fångar upp våra tankar på ett bra sätt. Vi vill därför gärna att du tar uppdraget!

Elisabet A Klippan

Trädgårdsdesign projektering och anläggning

Tack för ett mycket lärorikt och givande besök!

Gösta G Hjärup

Trädgårdsritning och markplaneringsplan

Tack för ett givande möte! 
Martin är igång o planerar o mäter redan
Tack så mycket för ritningar o all info

Petra och Martin Ljungbyhed

Trädgårdsdesign Illustrtationsplan

Tack för allt ni fixat till oss under 2021!

Laila och Roland i Löddeköpinge 

Trädgårdsdesign, anläggning och skötsel

Tack för ett fantastiskt trevligt möte och en underbar plan för vår trädgård! Vi tycker väldigt mycket om den.

Cajsa och Daniel i Staffanstorp

Trädgårdsritning och markplaneringsplan

Vi återkommer och stort tack för planerna för vår blivande vackra trädgård!

Anna och Magnus Malmö

Trädgårdsdesign Illustrtationsplan

plantskolor och samarbetspartner

Lackalänga Plantskola

Plantskola för perenner

Lackalänga Trädgård

Stångby Plantskola

Plantskola för kvalitetsträd

Stångby Plantskola

Splendorplants

Plantskola för träd,buskar och perenner. Stort urval.

Splendorplants

Flora Linnea

Plantskola för rosor med ett otroligt stort sortiment.

Flora Linnea

Anne and the Architects

Nära samarbetspartner när det behövs en arkitekt med bra idéer och snygga lösningar gör byggnationer 

Anne & the Architects

kontakta oss gärna!

Vill du bli uppringd eller boka ett besök?
Fyll i ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig.